ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

کدام بازنشستگان وام ۷ میلیونی می‌گیرند؟ | پرداخت مابه‌التفاوت فروردین تا قبل از پایان تیر

  • کد خبر: ۷۲۹۴۵
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
  • ۱
کدام بازنشستگان وام ۷ میلیونی می‌گیرند؟ | پرداخت مابه‌التفاوت فروردین تا قبل از پایان تیر
علی دهقان‌کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران امروز (شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰) از رایزنی برای پرداخت مابه‌التفاوت فروردین ماه بازنشستگان خبر داد. او گفت: حداقل‌بگیران در اولویت دریافت وام هفت میلیون تومانی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دهقان‌کیا (رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران) در ارتباط با وام هفت میلیون تومانی بازنشستگان گفت: ثبت نام وام از امروز شروع شده است و همه مراحل آن قرار است غیرحضوری صورت بگیرد.

وی در ارتباط با سامانه مربوطه و بسته بودن آن تا ظهر امروز گفت: قرار است همه مراحل ثبت نام از طریق سامانه اعلامی انجام شود؛ امروز جلسه داشتیم و قرار شد مشکلات سامانه برطرف شود؛ احتمالاً از عصر امروز سامانه بازخواهد شد و بازنشستگان می‌توانند با مراجعه به آن برای وام هفت میلیون تومانی ثبت نام کنند.

بازماندگان که عموماً زیر حداقل‌بگیر هستند، درخواست دارند که در دریافت وام هفت میلیون تومانی اولویت داشته باشند؛ دهقان کیا در این رابطه می‌گوید: شرایط پرداخت را بانک رفاه تعیین می‌کند؛ کانون‌ها تعیین کننده‌ی شرایط دریافت نیستند؛ کانون‌ها فقط کار ثبت نام را انجام می‌دهند و بازنشستگانِ واجد شرایط را به بانک معرفی می‌کنند، اما «معمولاً» اولویت با بازنشستگان است نه بازماندگان و حداقل‌بگیران عموماً در اولویت پرداخت هستند.

مساله‌ی دیگری که بازنشستگان کارگری با آن مواجه هستند، زمان پرداختِ مابه‌التفاوت فروردین است؛ رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران در این رابطه با انتقاد از تاخیر به وجود آمده می‌گوید: ما موضوع را پیگیری کردیم؛ تامین اجتماعی باید حدود دو هزار میلیارد تومان پول تهیه کند تا بتواند پرداخت را صورت دهد، اما متاسفانه مدام امروز و فردا می‌کنند. در این رابطه با معاونت فرهنگی و معاونت استان‌های سازمان جلسه داشته‌ایم و از آن‌ها درخواست کردیم که مابه‌التفاوت‌ها را هرچه زودتر بپردازند این مقامات هم گفتند تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا پول را تامین کنیم. در همین حد به ما قول داده‌اند و امیدواریم به قول خود عمل کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد قبل از نیمه تیرماه مابه‌التفاوت‌ها پرداخت شود، می‌گوید: بعید می‌دانم؛ اگر تا آخر تیر و زمان پرداخت مستمری‌ها هم اعتبار را تامین کنند و مابه‌التفاوت‌ها را بپردازند، خوب است؛ به هرحال امیدواریم هرچه زودتر تامین اعتبار صورت بگیرد و به وعده‌ی خود عمل کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
تنها
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۳
0
1
تأمین اجتمائی تاکنون به وعده های خودهرگزبموقع عمل نکرده وهمیشه یاامروزوفردامیکنندویامثل یه بنده خدادروغ نمیگویندوازهمه جابی خبرندمثل قضیه گرانی بنزین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->